Mini Camping Werendijke

Mini Camping Werendijke in Walcheren is een camping aan zee gelegen op het platteland van Zeeland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen. Deze familiecamping heeft afgebakende plaatsen, enige schaduw, grasland, harde ondergrond en veel groen. Mini Camping Werendijke beschikt over een campingwinkel. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Zeeland

Kamperen in de prachtige omgeving van Walcheren is ideaal om de kust van Zeeland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, fietsen, mountainbiken, paardrijden, historische stadjes bezoeken, naar het strand gaan, wandelen. Een verblijf op Mini Camping Werendijke is ideaal voor camperaars, gezin met jonge kinderen, levensgenieters, meivakantie, mindervaliden, natuurliefhebbers, ouders met tieners, rustieke vakantie, rustzoekers, smulpapen, strandvakantie, vakantie aan het water, vakantie met de hond, vriendenvakantie, zomervakantie, zwemliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Mini Camping Werendijke voor je op een rijtje gezet:

Mini Camping Werendijke
Nederland Zeeland Walcheren

Werendijke 12, 4374 SL Zoutelande

+31 (0)6 13 26 97 04
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half maart - begin november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe