Drentsheerlijk in Drenthe

Op onze parkachtige, autovrije minicamping in Geesbrug op het groene platteland van Drenthe vind je 25 zeer ruime kampeerplaatsen. Iedere plek is groter dan 130 m². Sommige plaatsen zijn afgescheiden, andere liggen op gezellige veldjes bij speeltoestellen. Het keurige sanitairgebouw is verwarmd en van alle gemakken voorzien. Een wasmachine en droger zijn natuurlijk aanwezig. Bij ons op de rustige, kleinschalige camping gaan gastvrijheid en privacy hand in hand. Onze boerencamping is erg rustig en tegelijkertijd is er genoeg te beleven voor iedereen.

Gezellig koffiehuis en eigen producten

Het gezellige koffiehuis is een ontmoetingsplek voor iedereen. Hier kun je terecht voor heerlijke koffie met huisgemaakte taartjes, jam, eieren, broodjes en ijs. Tevens vind je in het koffiehuis allerlei leuke fiets- en wandelroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving. In de grote moestuin verbouwen we bonen, sla, aardappels en andere gewassen. De vele fruitbomen en fruitstruiken zorgen voor appels, frambozen en nog veel meer. We laten je en je (klein)kinderen graag meegenieten. Het is zelfs mogelijk je eigen avondeten van het land te halen. Op de camping zijn paarden, schapen, varkens, geiten, konijnen en kippen. Ook heb je kans om een eekhoorn of egel tegenkomen.

Kindvriendelijke sfeer op Drentsheerlijk

Op de groene camping kunnen de kinderen onbeperkt spelen van kinderen. De kinderen vermaken zich heerlijk in en rond de schaduwrijke speeltuin. De skelterbaan en avonturenpaadjes bieden alle mogelijkheden om in hun eigen fantasiewereld op te gaan. Er is regelmatig gelegenheid om te knutselen, mee te doen aan een leuke natuurspeurtocht of het skelterexamen te doen. Als het regent kunnen de kinderen zich binnen vermaken met spelletjes en de voetbaltafel. We vertellen de kinderen graag over de natuur. Ze mogen helpen in de moestuin en bij het verzorgen van de dieren.

Ontdek de mooie omgeving van Drentsheerlijk

De minicamping Drentsheerlijk ligt centraal aan de Verlengde Hoogeveense vaart. Hier kijk je uit op de prachtige boswachterij Gees. Vanaf de camping kun je heerlijk wandelen en fietsen. De camping ligt aan de knooppuntenroutes voor zowel wandelaars als fietsers. Bos, heide en weiland wisselen elkaar hier prachtig af. Daar tussen vind je talrijke authentieke Drentse dorpjes. Nog dieper het cultureel erfgoed van Drenthe in duiken kan onder andere in het Hunebedden museum, monumentendorp Orvelte of Veenpark Barger-Compascum.

Zwemmen en pretparken in de omgeving

Bij mooi en minder mooi weer kun je zwemmen op verschillende plaatsen in de omgeving van Drentsheerlijk. Naast natuur en cultuur om je heen bieden de verschillende pretparken, zoals Slagharen, Wildlands en Plopsaland, ook veel mogelijkheden tot vermaak.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Drentsheerlijk voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19 €0 €24 per nacht
Drentsheerlijk
Nederland Drenthe Geesbrug

Coevorderstraatweg 24A, 7917 PR Geesbrug

0031 (0)6 15 39 44 16
Duits, Engels, Nederlands
half april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.