Camping Krk is een 5-sterrencamping met zwembad gelegen in het mediterrane landschap van het eiland Krk in de Kvarner Baai van Kroatië.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 361
Huuraccommodaties: 88

Krk Premium Camping Resort

Camping Krk is een 5-sterrencamping met zwembad gelegen in het mediterrane landschap van het eiland Krk in de Kvarner Baai van Kroatië. De camping heeft ruime kampeerplaatsen aan de zee en luxe stacaravan met een spectaculair uitzicht op de zee. Camping Krk beschikt over talrijke sportieve en vermakelijk voorzieningen, waaronder een kinderwaterpark met glijbanen en andere leuke attracties. Terwijl uw kinderen lekker aan het spelen zijn, kunt u ontspannen in de bar aan het strand of bij het infinity buitenzwembad. U kunt ook gebruik maken van een massage of ontspannen in de sauna van de SPA. s’ Avonds kunt u genieten van de romantische zonsondergang en heerlijke vis specialiteiten op het terras van de Politin Bistro.

Bekijk vakantiemogelijkheden

Vakantie op het eiland Krk in Kroatië

Op het eiland Krk in het noorden van Kvarner Baai is veel te beleven. In de omgeving van camping Krk kunt u fietsen en wandelen. Aan de oostkust treft u een wit rotslandschap en aan de westkust een weelderige groene natuur. Bezoek de vissersdorpen en havens aan de kust. Het eiland staat bekend om zijn olijventeelt, schapenhouderij en wijnbouw.

Boek Krk Premium Camping Resort bij een van onze partners:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €28,10 €39,20 €49,40 per dag
Extra persoon €6,70 €9 €10 per dag

Krk Premium Camping Resort

Kroatië Primorje-Gorski Kotar Krk

Narodnog preporoda b.b.
51500 Krk

+38 55 24 65 010
Duits, Engels, Kroatisch
Hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.