Camping La PLage Saint-Cirq-Lapopie is een natuurcamping in de omgeving van , Lot in Midi-Pyrénées gelegen aan een rivier.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 93
Huuraccommodaties: 27
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 137 m

Camping La PLage Saint-Cirq-Lapopie

Camping La PLage Saint-Cirq-Lapopie is een natuurcamping in de omgeving van , Lot in Midi-Pyrénées gelegen aan een rivier. Er is mogelijkheid tot het huren van chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen, stacaravans. De camping heeft plaatsen met fraai uitzicht, grasland, harde bodem, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw, plaatsen zonder schaduw. Camping La PLage Saint-Cirq-Lapopie beschikt over animatie, internet. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Natuurcamping in Lot aan een rivier

Kamperen in de omgeving van is ideaal om het gebied Lot in de regio Midi-Pyrénées in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, canyoning, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden, wandelen. Een verblijf op Camping La PLage Saint-Cirq-Lapopie is ideaal voor cultuurliefhebbers.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €11,00 €13,50 €16,00 per nacht
Extra persoon €6 €6 €7 per nacht
Kinderen 2-9 jaar €3 €4 €5 per nacht
Stacaravan 1/4 personen €43 €48 €58 per nacht
Chalet 1/4 personen €49 €54 €64 per nacht
Tent €34 €40 €52 per nacht
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping La PLage Saint-Cirq-Lapopie

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot

46330 Saint-Cirq-Lapopie

+33 (0)5 65 30 29 51
Engels, Frans, Spaans
half april - eind september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.