Algemene gegevens

Staanplaatsen: 3
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 0,36 ha
Hoogte: 200 m

Camping Les Gérolles

Camping Les Gérolles is een mooie kleine camping gelegen in Allier in Auvergne. De camping ligt in een prachtige omgeving op een mooi groen terrein. In het woonhuis zijn twee gastenkamers ingericht die gebruikt worden als huuraccommodaties. Daarnaast kunnen de campinggasten kamperen op het grasland voor het woonhuis. Hier is plek voor drie tenten, caravans of campers. Deze natuurcamping is zeer geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Er is een rivier in de buurt van de camping waar lekker in gezwommen en gevist mag worden. Er ligt een dorp in de buurt van het kampeerterrein waar u boodschappen kunt doen en een vers stokbroodje kunt halen.

Kamperen in Allier op camping Les Gérolles

De camping is gelegen in een prachtige omgeving. Vanaf Les Gérolles maakt u mooie wandelingen en fietstochten en geniet u van de natuur en dit prachtige gebied. U hoeft zich zeker niet te vervelen op dit kampeerterrein. Er is een recreatieruimte gemaakt in een oude koeienstal en in de omgeving is genoeg te beleven. Overnacht in een van de chambre d’hotes of in uw eigen tent of caravan en geniet van een heerlijke kampeervakantie op camping Les Gérolles.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Gérolles voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €15 per dag
Extra persoon €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Chambre d'Hotes 2 personen €60 €60 €60 per dag
Chambre d'Hotes 4 personen €90 €90 €90 per dag

Camping Les Gérolles

Frankrijk Auvergne Allier Saint-Martin-des-Lais

Les Gérolles, 03230 Saint-Martin-des-Lais

+ 33 (0) 68 19 10 07 9
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.