Algemene gegevens

Staanplaatsen: 180
Huuraccommodaties: 110
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 50 m

Camping La Bastiane

Camping La Bastiane is een comfortabele groene familiecamping met zwembaden en tennisbanen in de bossen van Puget-sur-Argens (Var) op circa 8 km van de zandstranden van de Côte d’Azur (Zuid-Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d’Azur). Deze ruim opgezette, gezellige camping biedt schaduwrijke afgebakende kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties geschikt tot 6 personen. De camping is geschikt voor mindervaliden. Het mooie zwembadcomplex van camping La Bastiane met verwarmde zwembaden voor groot en klein, met ligweide en zonneterras is het stralend middelpunt voor ontmoeting. In het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor een uitgebreid programma aan sport, spel en entertainment. Zoals sporttoernooien, boogschieten, thema-avonden met muziek, dans en cabaret. Sla een balletje op een van de tennisbanen, volg een aquagymles of maak gebruik van een van de fitnesstoestellen in het outdoor fitness park. Begin de dag met een krantje en een vers croissantje. Deze vindt u in de campingwinkel evenals andere boodschapjes. De huuraccommodaties op camping La Bastiane beschikken over uitgebreid ingerichte keukens, maar kookt u liever niet, dan kunt u terecht in het restaurant of bij de pizzeria. De camping biedt zelfs mogelijkheden voor halfpension.

Vakantie aan de Middellandse Zeekust

Camping La Bastiane ligt midden in de natuur maar toch op betrekkelijk korte afstand van de Middellandse Zeekust met de vele watersportmogelijkheden. Zo bevinden de kustplaatsen Fréjus en Saint-Raphaël zich bijvoorbeeld op een afstand van respectievelijk 8 en 10 km. Ook het mondaine Saint-Tropez is snel te bereiken. Of trek de binnenlanden in en geniet van de prachtige natuur in het Esterel en het Maures gebergte. Bezoek de hooggelegen stadjes van Fayence, de abdij van Thoronet en de basiliek van St. Maximin la Sainte-Baume. De grote kermissen Magic Parc en Kiddy Parc, attractiepark Azur Park of Aquapark Aqualand de Saint-Maxime bieden ontspanning en vermaak voor het hele gezin.

Yelloh! Village La Bastiane

Frankrijk Provence Var Puget-sur-Argens

1056 Chemin des Suvières, 83480 Puget-sur-Argens

+33 (0)4 94 55 55 94
Engels, Frans
half april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.