Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 20

Ardoer Camping De Zandhegge

Ardoer Camping De Zandhegge is een gezellige familiecamping gelegen in het noorden van de Veluwe. De camping beschikt over een heerlijk zwembad, sportveld en speelveld, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Op de camping kun je genieten van een restaurantje met terras en een binnenspeeltuin. Op de camping wordt een leuk animatieprogramma georganiseerd.

Veluwse Trekkershut 4p

De Veluwse trekkershut voor 4 personen heeft twee slaapkamers waarvan 2 x 1 persoonsbed en 1 x stapelbed. (Incl. kussens en dekbedden) Toilet is aanwezig en de keuken kan gebruikt worden voor het wassen. In de hut is voorzien van een ingerichte keuken,magnetron, kacheltje en TV. Huisdieren NIET toegestaan. Let op: in deze accommodatie is geen douche aanwezig.

Geniet van de groene omgeving

Ardoer Camping De Zandhegge bevindt zich in het noorden van de Veluwe, bij het dorpje Emst. In de groene omgeving kun je heerlijk wandelen door de groene velden en bossen. Daarnaast kun je een uitstapje maken naar Apeldoorn, de Julianatoren, Paleis Het Loo en de Apenheul.

We hebben een aantal opties voor Veluwse Trekkershut 4p voor je op een rijtje gezet:

Veluwse Trekkershut 4p

Nederland Gelderland Epe Emst

Langeweg 14, 8166 GT Emst

+31 0578613936
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.