Vakantiecentrum Sonnevanck

Vakantiecentrum Sonnevanck is een middelgroot kindvriendelijk vakantiepark met buitenzwembad gelegen in de bossen bij Spier in Drenthe. Op de camping kun je kamperen met je eigen camper, tent, vouwwagen of caravan. Daarnaast is het ook mogelijk om accommodaties te huren. Verblijf in een luxe vakantiehuis of overnacht in een comfortabele bungalow. Vervelen is onmogelijk op het gezellige familiepark. Er is een fijn buitenzwembad met zonneweide waar je heerlijk kunt zwemmen en genieten van het zonnetje. De kids kunnen zich ook helemaal uitleven in de speeltuin. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam diverse activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. In het restaurant kun je genieten van een heerlijk diner of lunch. Tevens is er ook een mogelijkheid om een menu af te halen.

Camping in het hart van Drenthe

De camping ligt in de bossen van Spier en aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld. Dit bijzondere natuurpark is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Verder ligt de camping op 20 minuutjes van de Drentse hoofdstad Assen en op half uurtje van Emmen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Vakantiecentrum Sonnevanck voor je op een rijtje gezet:

Vakantiecentrum Sonnevanck
Nederland Drenthe Midden-Drenthe Spier

Wijsterseweg 9, 9417 TD Spier

+31 0593 - 562214
Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.