Meer foto's

Verblijf in een safaritent

Op vakantiepark Witterzomer kun je een heerlijke safaritent huren. In de safaritent kunnen maximaal 5 personen slapen. De tent is sfeervol ingericht met fijne zachte bedden en een keukentje met eettafel. Alle tenten hebben uitzicht op een speeltuin voor een extra ontspannen vakantie. Op de veranda geniet je van een picknicktafel en bank.

Vakantiepark Witterzomer

Middenin de Drentse bossen vindt u Vakantiepark Witterzomer: Een vakantiepark waar veel te beleven valt voor jong en oud! U kunt op Witterzomer heerlijk kamperen op onze gezellige camping. Er zijn op het bungalowpark luxe vakantiehuizen met veel privacy. En voor wie er even tussen uit wil met een groter gezelschap hebben wij diverse groepsaccommodaties. Geniet van onze unieke hotelkamer, middenin het bos bijkomen van uw wandeling of fietstocht. Ook zijn er eenvoudige trekkershutten voor even back to basic, nu ook luxe trekkershutten met badkamer te huur. Wat dacht u van kamperen in een tent die al voor u klaar staat bij aankomst? Onze Safaritent is ideaal voor een leuke vakantie. Ook zijn er huurchalets en koopchalets voor uw eigen plaats, 365 dagen lang. De camping heeft een heerlijk zwembad met glijbaan en een zwemmeer met strand en speeltoestellen. Daarnaast vind je er veel sportvelden, een midgetgolfbaan en een visvijver. In de zomer wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd en er is ook een lekker restaurant.

Glamping in Drenthe

Oeroude hunebedden, prachtige heidevelden en mooie bossen met vennetjes. De rust en gastvrijheid zijn – in tegenstelling tot vele andere plekken in Nederland – in Drenthe bewaard gebleven.
Al dit moois willen we graag met u delen, want het is waar: ”Drenthe doet echt wat met je”!

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Safaritent Witterzomer bij:

Safaritent Witterzomer
Nederland Drenthe Assen

Witterzomer 7, 9405 VE Assen

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe