Algemene gegevens

Staanplaatsen: 478
Huuraccommodaties: 88

Molecaten Park Flevostrand

Molecaten Park Flevostrand is een kindvriendelijk vakantiepark en camping met binnen- en buitenzwembad gelegen aan het Veluwemeer in de provincie Flevoland. Ga kamperen of overnacht in een chalet, stacaravan, kampeer cabin, lodge- of safaritent. Op het vakantiepark hoeft niemand zich te vervelen. Neem een verfrissende duik in het zwembad, geniet van een rustgevend momentje in de whirlpool, ga schommelen in de binnenspeeltuin of speel een potje tafeltennis met je vakantievrienden, het kan hier allemaal. In zeilschool De Randmeren komt ook de watersporter aan haar of zijn trekken. Het Veluwemeer is een geweldige locatie voor de watersportliefhebber. Surfers, zeilers, vissers, zonaanbidders, iedereen geniet hier met volle teugen. Naast waterpret is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Gezellig een dagje naar een attractiepark, de natuur verkennen of cultuur proeven in de voormalige Zuiderzeestad Elburg.

Vakantie in Flevoland

In Flevoland zijn meer dan genoeg leuke stadjes, natuur en andere bezienswaardigheden te vinden. Zo moet je zeker een kijkje nemen in het dorpje Urk. Hier geniet je van een mooi uitzicht over de sfeervolle haven en er staat een bijzondere vuurtoren uit de achttiende eeuw. Voor een leuk dagje uit met het hele gezin is het attractiepark Walibi Holland een aanrader. Het park heeft vele leuke achtbanen, maar ook attracties voor jonge kinderen. En beleef het natuurschoon van Flevoland in de Oostvaardersplassen. Dit is een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden, waterplassen, omringd door bossen. Het natuurpark is een waar paradijs voor verschillende vogelsoorten, zoals ganzen, lepelaars en aalscholvers. Verder kun je er ook reeën, vossen, hazen, edelherten, konikpaarden en heckrunderen spotten.

We hebben een aantal opties voor Safaritent aan het Flevostrand voor je op een rijtje gezet:

Safaritent aan het Flevostrand

Nederland Flevoland Biddinghuizen

Strandweg 1, 8256 RZ Biddinghuizen

+31 320 - 288 480

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.