Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 500
Huuraccommodaties: 70

Recreatiepark Terspegelt

Recreatiepark Terspegelt is een grote familiecamping in Brabant. De camping beschikt over een fantastisch water- en zandspeelparadijs, waar kinderen kunnen klauteren, zwemmen en spelen. Daarnaast is er een zwembad en wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd, zoals sprookjestochten, bioscoopvoorstellingen en spelletjes avonden. Er is een leuke club voor tieners en voor volwassenen wordt er ook van alles georganiseerd. Er is een tennisbaan, sportveld en allerlei fitness lessen. Eten kun je in het restaurant, de snackbar en het strandpaviljoen. Er is een zwemplas met glijbanen, waterfietsen en water springkussens.

Geniet van de groene omgeving

Recreatiepark terspegelt ligt in het zuiden van Brabant, op slechts een paar kilometer van de Belgische grens. De camping ligt midden tussen de groene velden en bossen en je kunt er dan ook heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast kun je kanoën en kajakken in de omliggende riviertjes en meren.

Recreatiepark Terspegelt

Nederland Noord-Brabant Eersel

Postelseweg 88, 5521 RD Eersel

+31.4.97.51.20.16
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.