Puur de Peel, kleinschalig vakantiepark in De Groote Peel

Puur de Peel is een kleinschalig vakantiepark met zwembad aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel, in Noord-Brabant. Er is slechts één kampeerplaats, waardoor je de luxe hebt van een eigen sanitaire voorziening. Het sanitair gebouw is voorzien van een douche, toilet, twee wastafels met spiegels en een afwastafel. Naast deze kampeerplaats zijn er zes huisjes en een grote gemeenschappelijke ruimte op het park. Het kleine vakantiepark biedt de faciliteiten als van een groot vakantiepark: een verwarmd binnenzwembad, skelterpark, schommel én trampoline.

Klein, kindvriendelijk vakantiepark met dierenweide

Neem een duik in het zwembad, maak salto’s op de trampoline en aai de dieren in de dierenweide: het kan allemaal op dit kleine vakantiepark in Noord-Brabant. Het vakantiepark heeft een skelterpark met wel 10 skelters, waaronder coole duoskelters. Ook zijn er stepjes, loopfietsen- en karren voor de kids. In de dierenweide kun je knuffelen met schapen, varkens en geitjes en kun je kijken of de kippen al een ei hebben gelegd. Zelfs de kippetjes vinden het fijn om geaaid te worden.

Overnachten in Nationaal Park De Groote Peel

Puur de Peel ligt in Heusden, tegen natuurpark De Groote Peel aan in Noord-Brabant. Dit schitterende nationale park ligt op de grens van de provincies Noord-Brabant en Limburg en is met de vele moerassen, heide en waterplassen een haast mystiek plekje. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen en tal van mooie routes afleggen. Op 10 autominuten van het vakantiepark vind je het centrum van Asten, waar je kunt winkelen en het Museum Klok & Peel kunt bezoeken. Een leuk dagje uit met het hele gezin? Je bereikt het attractiepark Toverland in slechts 20 minuten rijden.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Puur de Peel bij:

Puur de Peel
Nederland Noord-Brabant Asten Heusden

Achtermijterbaan 7, 5725 RL Heusden

Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe