Panorama Camping Gulperberg is een gezellige gezinscamping in de omgeving van Gulpen, in het heuvelachtige zuiden van Limburg gelegen gelegen op het platteland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 285
Huuraccommodaties: 58
Kampeerterrein: 7,9 ha
Hoogte: 120 m

Panorama Camping Gulperberg

Panorama Camping Gulperberg is een gezellige gezinscamping in de omgeving van Gulpen, in het heuvelachtige zuiden van Limburg gelegen gelegen op het platteland. Er is mogelijkheid tot het huren van boomhutten, camperplaatsen, chalets, kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans. De camping heeft plaatsen met grasland. Panorama Camping Gulperberg beschikt over animatie en een buitenzwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Schoolvakanties

Tijdens de meivakantie, het Hemelvaart- en Pinksterweekend en de zomervakantie ontmoet u op de camping vast en zeker professor Bergje. Uw kinderen zullen een ontmoeting met hem zeker niet vergeten. Verder treft u een professioneel recreatieteam aan. Tevens is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het subtropisch zwembad Mosqua. Er zijn meerdere speelse, creatieve en veilige speeltuintjes verspreid over het hele terrein. En overal op de camping is wifi. In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd, maar ook voor afhaalmaaltijden. Kortom alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie!

Kamperen in Limburg

Kamperen in de omgeving van Gulpen is ideaal om het gebied in de provincie Limburg in Nederland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezoek aan een aquapark en een bezoek aan een pretpark met de kinderen. Een verblijf op Panorama Camping Gulperberg is ideaal voor camperaars, gezinnen met jonge kinderen en zwemliefhebbers.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20 €25 €29 per dag
Extra persoon €4,50 €4,50 €6,50 per dag
Huisdier €4 €4 €4,50 per dag
Stacaravan €50 €50 €144 per dag
Chalet Panorama €55 €76 €150 per dag
Chalet Deluxe €63 €87 €172 per dag
Woodlodge €41 €49 €84 per dag

Panorama Camping Gulperberg

Nederland Limburg Gulpen

Berghem 1
6271 NP Gulpen

0031 43 450 23 30
Duits, Engels, Nederlands

1 Beoordeling

Schrijf een recensie
  1. Restaurant is slechts half

    De dag van aankoms blijkt het niet mogelijk zelfs maar een frietje te eten op de camping. Ze geven aan te druk te zijn, restaurant is slechts half vol en we moeten maar naar het dorp?!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.