Meer foto's

EuroParcs Gulperberg

EuroParcs Gulperberg is een gezellige gezinscamping in de omgeving van Gulpen, in het heuvelachtige zuiden van Limburg gelegen gelegen op het platteland. Er is mogelijkheid tot het huren van boomhutten, camperplaatsen, chalets, kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans. De camping heeft plaatsen met grasland. EuroParcs Gulperberg beschikt over animatie en een buitenzwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Schoolvakanties

Tijdens de meivakantie, het Hemelvaart- en Pinksterweekend en de zomervakantie ontmoet u op de camping vast en zeker professor Bergje. Uw kinderen zullen een ontmoeting met hem zeker niet vergeten. Verder treft u een professioneel recreatieteam aan. Tevens is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het subtropisch zwembad Mosqua. Er zijn meerdere speelse, creatieve en veilige speeltuintjes verspreid over het hele terrein. En overal op de camping is wifi. In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd, maar ook voor afhaalmaaltijden. Kortom alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie!

Kamperen in Limburg

Kamperen in de omgeving van Gulpen is ideaal om het gebied in de provincie Limburg in Nederland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezoek aan een aquapark en een bezoek aan een pretpark met de kinderen. De camping is ideaal voor camperaars, gezinnen met jonge kinderen en zwemliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van EuroParcs Gulperberg bij:

EuroParcs Gulperberg
Nederland Limburg Gulpen

Berghem 1, 6271 NP Gulpen

Duits, Engels, Nederlands

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Restaurant is slechts half

    De dag van aankoms blijkt het niet mogelijk zelfs maar een frietje te eten op de camping. Ze geven aan te druk te zijn, restaurant is slechts half vol en we moeten maar naar het dorp?!

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe