Algemene gegevens

Staanplaatsen: 97
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 1,6 ha
Hoogte: 1200 m

Ötztaler Naturcamping

De charme camping Ötztaler Naturcamping in Längenfeld is ideaal voor gezinnen met kinderen, mensen op zoek naar comfort, wandelen, bergklimmen en andere sportieve activiteiten. De camping gelegen in Oostenrijk, in het Ötztal van Imst, Noord-Tirol, biedt kampeerplaatsen en appartementen in een mooie, rustige plek in de buurt van een bos. Veel verschillende activiteiten zijn beschikbaar vanaf de camping. De camping is zowel in de zomer als winter geopend en biedt plaatsen met water, tv, riool -en gasaansluitingen. Ötztaler Naturcamping beschikt over een gezellig restaurant met een kleine kaart en in het seizoen op donderdagavond een BBQ. Elke maandag, in het hoogseizoen, wordt er in de eigen molen graan gemalen en brood gebakken in de houtoven. De kinderen kunnen spelen in de beek die langs de camping stroomt.

Vakantie in het Ötztal in Noord-Tirol

Vanaf de camping kunt u het prachtige Ötztal en de omliggende bergen ontdekken. De hoogste berg van Tirol, het grootste gletsjerskigebied van de oostelijke Alpen en de hoogste waterval van de regio zijn te vinden in het Ötztal. De omgeving is geschikt voor bergwandelen, klimmen en moutainbiken. Er zijn fietsroutes voor mountainbikers en wielrenners. Wandelaars zijn er verschillende bergwandelingen naar Hahlkogel/Hahlkogelhaus, Pollesalm, Breitlehnalm, Gamskogel, Polltalalm of een wandeling naar Feuerstein. Op 4 km van de camping liggen het thermen centrum Therme Aqua-Dome en op 9 km het skigebied Sölden. In de omgeving van Ötztaler Naturcamping kunt u rodelen op de Feuerstein, langlaufen en skiën. Er is een gratis pendelbus naar Sölden in de winter.

We hebben een aantal opties voor Ötztaler Naturcamping voor je op een rijtje gezet:

Ötztaler Naturcamping

Oostenrijk Tirol Längenfeld

Huben 241, 6444 Längenfeld, Ötztal, Tirol

+43 (0)5 253 58 55
Duits, Engels
het hele jaar

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.