Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 64
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping La Presqu’île de Champaubert

Camping La Presqu’île de Champaubert is een gezellige familiecamping aan de oevers van het meer van Der met directe toegang tot het strand in de mooie streek van de Champagne. Voor watersportliefhebbers is dit de ideale plek voor een heerlijke vakantie aan het water. Even een dagje geen zin om te koken? Het restaurant ‘Le Courlis’ heeft een fantastisch uitzicht op het meer en u kunt hier prima eten. Maak het uzelf gemakkelijk en strijk neer op het terras van Camping La Presqu’île de Champaubert voor een verfrissend drankje. In het hoogseizoen staat de Kids Club klaar om uw kinderen te vermaken met leuke spelletjes, workshops en activiteiten. Er is ook een Nederlands sprekende animator. De speeltuin en de tafeltennistafel zijn goed voor uren speelplezier. Een potje tennis speelt u op de tennisbaan van de camping.

Het meer van Der is een waar watersportparadijs

Bij Camping La Presqu’île de Champaubert is het meer van Der waar u kunt snorkelen, vissen, windsurfen en zelfs een windsurfcursus volgen. Indien u uw eigen boot wilt meebrengen is dat geen enkel probleem. Zo kunt u prachtige tochten over het water maken en genieten van de vele vogels. Er is zelfs een vogelspotplaats om in alle rust de vogels te bekijken. Het museum in Sainte Marie vertelt het verhaal en de geschiedenis van dit grootste kunstmatige meer van Europa waarvoor maar liefst drie dorpjes hebben moeten wijken.

We hebben een aantal opties voor CCamping La Presqu'île de Champaubert voor je op een rijtje gezet:

CCamping La Presqu’île de Champaubert

Frankrijk Champagne-Ardenne Haute-Marne Éclaron

RD 153, 52290 Éclaron-Braucourt-Sainte-Livière, Frankrijk

0033 (0)3 25 04 13 20
Frans
half april - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.