Algemene gegevens

Staanplaatsen: 174
Huuraccommodaties: 216
Kampeerterrein: 20 ha

Castel La Garangeoire

Camping La Garangeoire in Saint-Julien-des-Landes is een 5-sterren familiecamping met zwembad in de Vendée bij Saint-Julien-des-Landes op 15 minuten van de zee en de prachtige stranden van de Vendée. De rustige kastelencamping is landelijk gelegen aan een meertje midden in de natuur en bied veel buitensport -en spelmogelijkheden voor kinderen en volwassen. U kunt op en in de omgeving van de gezinscamping kiezen uit veel activiteiten: vissen, wandelen, paardrijden, fietsten en kanoën. Natuurlijk kunt u ook genieten aan het verwarmde zwembad met glijbanen. In het zomerseizoen worden er verschillende themadagen en avonden georganiseerd in de tuin van het restaurant. Camping La Garangeoire is bij uitstek een camping voor het hele gezin, maar net zo geschikt voor echtparen zonder kinderen als ook voor alleenstaanden. De groene camping heeft ruime kampeerplaatsen (125 m² tot 200 m²) en een groot aanbod verschillende comfortabele huurplaatsen (chalets en stacaravans . Afhankelijke van de beschikbaarheid, kunt u kiezen uit schaduwrijke plaatsen onder de eikenbomen, zonnige plaatsen op een grasveld of een plaats in de beschutting van een heg. Verspreid over het terrein staan de sanitairgebouwen.

Familiecamping La Garangeoire in Vendée

Camping La Garangeoire is een goede uitvalsbasis om de prachtige Vendée te ontdekken. De Vendée heeft een maritiem klimaat met in de zomer veel zonuren en staat bekend om zijn kustlijn en zandstranden. In het binnenland liggen moerassen en fraaie natuurgebieden. U vindt in de Vendée overblijfselen van de prehistorie, de middeleeuwen, de Renaissance en de Franse revolutie. Goede voorbeelden zijn het rijke culturele erfgoed dat bestaat uit landhuizen, kastelen, abdijen en ruïnes.

Wijnen uit de Vendée

Breng tijdens een verblijf op Camping La Garangeoire zeker een bezoek aan de wijngaarden en een van de honderden wijnbouwers. In de Vendée worden opmerkelijke rode wijnen en smakelijke frisse witte en rosé wijnen geproduceerd.

Castel La Garangeoire

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Julien-des-Landes

85150 Saint-Julien-des-Landes

+33 (0)2 51 46 65 39
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
half april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.