Camping Warnstee

Camping Warnstee is een rustige en gastvrije boerderijcamping en B&B, gelegen op het platteland van de Achterhoek. De 28 kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra en geschikt voor tenten, caravans en campers. Het is ook mogelijk om een caravan of een gastenkamer in de B&B te huren. Het sanitairgebouw is schoon en voorzien van vloerverwarming. Voor wat ontspanning is er een jeu-de-boulesbaan en tafeltennistafel aanwezig. Voor de kinderen is er een trapveldje, trampoline, schommel en glijbaan. Daarnaast kunnen ze ook vrij uit spelen op het open kampeerveld. Verder is er een kantine en een terras waar je wat kunt drinken. Een aantal avonden in de week kun je ook snacks en maaltijden bestellen. Vanaf mei t/m augustus zijn er verse broodjes verkrijgbaar.

Ontdek de Achterhoek

De camping ligt vlakbij het schilderachtige stadje Bronkhorst (8,5 km). Hier kun je een typisch Nederlandse kerk, ouderwetse huisjes, voormalige stadsboerderijen en een aantal gezellige restaurantjes vinden. Daarnaast ligt de camping in de buurt van grotere steden als Zutphen (12,5 km) en Doetinchem (16 km). Verder is de omgeving ook zeer geschikt voor mooie wandelingen en fietstochten.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Warnstee bij:

Camping Warnstee
Nederland Gelderland De Achterhoek

Lankhorsterstraat 34, 7234 ST Wichmond

0031 0575 441654
Duits, Engels, Nederlands
half maart - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe