Meer foto's

Natuurdomein ’n Deppert, kleine camping in Twente

De kleine camping ’n Deppert bevindt zich in Twente, in het dorp Mander, op slechts 6 km afstand van het toeristische stadje Ootmarsum. Het is een kleinschalige, groene camping in Nationaal Landschap Noordoost-Twente. Ben je een natuurliefhebber die van rust en ruimte houdt en wil je graag wat langer verblijven dan enkele dagen? Dan is Camping ’n Deppert in Mander nabij Ootmarsum precies wat je zoekt! Wij richten ons op de rustzoekers die gaan voor een wat langer verblijf. Bij ons kun je al terecht voor een verblijf van minimaal 1 maand.

Ruime kaampeerplekken

Camping ’n Deppert heeft 10 ruime plekken in het groen, verdeeld over 4 veldjes met volop rust en privacy. Wees welkom, de koffie staat klaar!

Omgeving van ’n Deppert, Noordoost-Twente

In Mander en omgeving vind je de natuurgebieden ‘De Streu’, het ‘Springendal’ en ‘Dal van de Mosbeek’. Ook bij uitstek het leefgebied van het vliegend hert. Camping ’n Deppert ligt middenin het Nationaal Landschap Noordoost Twente.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping ’n Deppert bij:

Camping ’n Deppert
Nederland Overijssel Twente Tubbergen Mander

Uelserweg 108, 7663 TE Mander

Nederlands
1 april tot 31 oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe