Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 675 m

Camping Les Trexons

Camping Les Trexons is een kleine twee sterren natuurcamping met 45 plaatsen gelegen in de regio Grand Est. We heten u op persoonlijke wijze van harte welkom. De charme camping is een prachtige uitvalbasis voor mooie wandel-en fietstochten, bergbeklimmingen en andere buitensportactiviteiten. In de buurt is veel te zien en te beleven, maar ook op de camping zelf is het heerlijk toeven en valt er voor kinderen, jong en ouder, veel te ontdekken en spelen. Respect voor de natuur en elkaar ontmoeten vinden we van grote waarde op Les Trexons. Hier kunt u genieten van de rust terwijl de kinderen lekker spelen.

Kleinschalige kamperen

Het kampeerterrein bestaat uit verschillende delen, elk met een eigen sfeer en uitzicht, en heeft zowel plaatsen met schaduw als plaatsen op het open veld. Aan de rand van de camping ligt onze vijver waarin onder andere forel zwemt en gevist kan worden. Ook kun je lekker afkoelen in het ruime opzetzwembad. Op het veld is een kampvuurplaats. In het voor- en naseizoen worden enkele kleine activiteiten georganiseerd. In het hoogseizoen krijgen we om de week hoog bezoek van circus Loyal met hun circustent. De pizzabakker komt wekelijks op de camping, om de week een wijnproeverij en het beheer bakt eens per week pannenkoeken en frietjes. Les Trexons heeft 8 tenten (De Waard), compleet ingericht en 3 caravans voor verhuur. Huisdieren zijn welkom!

Omgeving van Camping Les Trexons

Camping Les Trexons in Frankrijk ligt in natuurpark ‘Ballon des Vosges’ op ca 600 km afstand van Utrecht. Het massief van de Vogezen bestaat uit glooiende bergen, prachtige sprookjesachtige bossen, veel meren, watervallen en beken. Les Trexons ligt bij Gerbépal en op 10 kilometer van het toeristische Gérardmer. De zomers zijn hier heerlijk. Maar ook in de andere jaargetijden zijn de Vogezen een bezoek waard, bijvoorbeeld voor wintersport. Niet ver weg ligt de Elzas, bekend om zijn wijnen en ooievaars, met leuke stadjes. Wie graag cultuur snuift, komt ook hier aan zijn trekken. Zo zijn de mijnen te bezoeken, diverse (oorlogs-)musea, de stoffenindustrie, markten, een Keltische nederzetting en nog veel meer.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14 €14 €18 2 personen
Volwassenen €4 €4 €5 per dag
Kind tot 7 jaar €2 €2 €3 per dag
Huisdier €2 €2 €2 per dag
Elektra €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Milieu/toeristenbelasting €1,50 €1,50 €1,50 per dag
Huurtent 4 personen €230 €230 €260 per week
Huurtent 4-6 personen €250 €250 €280 per week
Caravan 3-4 personen €180 €180 €210 per week
Caravan 4-5 personen €210 €210 €245 per week

Alle plaatsen zijn ruim van opzet en biedt plaats voor een tent/caravan of camper met eventueel een bijzettentje. Wifi is beschikbaar voor €1,- per dag per apparaat. Prijzen voor huuraccommodatie betreft alleen de verhuur van de accommodatie en inventaris en is exclusief kampeergeld. Er staan 5 safaritenten van touroperator Greencamp. Deze zijn uitsluitend via Greencamp te boeken.

Camping Les Trexons

Frankrijk Lorraine Vogezen Gerbépal

36 Les Trexons
88430 Gerbépal

+33 (0)3 29 50 74 92
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - eind oktober, daarna op afspraak

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.