Camping Les Marsouins

Camping Les Marsouins in Brétignolles-sur-Mer is een familiecamping gelegen op 800 meter van zowel het centrum als het strand in de Vendée in de Pays-de-la-Loire. Gezellige animatie en activiteiten voor groot en klein. De kampeerplaatsen zijn afgebakend en liggen half in de schaduw. Elke plek beschikt over een elektriciteitsaansluiting. Naast traditioneel kamperen kan men ook overnachten in een van de comfortabele mobilhomes. Elke huuraccommodatie beschikt over een terras met tuinmeubilair. Op de camping vindt u een snackbar, een broodservice en een wasserette met wasmachine, droger en strijkgelegenheid. Camping Les Marsouins biedt leuke animatie en activiteiten aan voor zowel kinderen als volwassenen. Er is een speeltuin met uitdagende speeltoestellen voor de kleintjes. De ouderen vermaken zich op de jeu de boulesbaan waar men ook andere campinggasten kan ontmoeten. In de avond zijn er karaoke-avonden, een discotheek en kan er bingo worden gespeeld. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met thema-diners en heerlijk eten. In de bar worden geregeld voorstellingen gehouden.

Vakantie in de Vendée

Camping Les Marsouins ligt op 800 meter van de zee waar naar hartelust gezwommen en gezond kan worden. Ga er op uit met het hele gezin en bezoek Le Cairn, een prehistorisch park in Saint-Hilaire-la-Forêt. Ook La Folie de Finfarine is leuk om te bezoeken en de natuur en de bijen te ontdekken. Cultuurliefhebbers maken een uitstapje naar het kasteel van Barbe Bleue in Tiffauges of het kasteel van Talmont Saint-Hilaire.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Les Marsouins bij:

Camping Les Marsouins
Frankrijk Pays de la Loire Vendée Brétignolles-sur-Mer

20 rue du Prégneau, 85470 Brétignolles-sur-Mer

Engels, Frans
april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe