Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25

Camping Les Brugues

Camping Les Brugues is een kleine boerderijcamping met 25 kampeerplaatsen gelegen aan de rand van een vismeer in de Aude. De staanplaatsen zijn ruim en zijn bijna allemaal voorzien van 10 ampère stroom. De eenvoudige camping heeft een jeu-de-boulesbaan, volleybalveld en een recreatieruimte voor regenachtige dagen. Voor de kinderen is er ook een klein speeltuintje. De camping ligt bij een boerderij met schapen, kippen, konijnen en varkens.

Boerencamping in de Aude

De camping ligt in het dorpje Fanjeaux, op zo’n 30 minuten rijden van de bekende stad Carcassonne. Carcassonne is één van de beroemdste bezienswaardigheden uit het departement en trekt jaarlijks zo’n 2 miljoen toeristen. De stad is niet alleen de hoofdstad van het departement, maar ook de grootste burchtstad van Europa! Het oude centrum van de stad heeft een prachtige citadel, afkomstig uit de Middeleeuwen. Beneden de berg ligt het hedendaagse centrum, wat gebouwd is rond de 13e eeuw. De twee bruggen die hier over de rivier de Aude liggen zijn zeker een bezoekje waard. In het centrum vind je ook prachtige oude huizen, een oude kathedraal, mooie pleinen en diverse beeldhouwwerken. Geen wonder dat deze schitterende stad op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Waan je in de Middeleeuwse sferen in deze stad, wandel door de straatjes en bezoek de citadel en de andere prachtige gebouwen.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Brugues voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Brugues

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Fanjeaux

Les Brugues, 11270 Fanjeaux

0033 (0)4 68 24 77 37

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.