Algemene gegevens

Staanplaatsen: 132
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 850 m

Camping Les Bombes

Camping Les Bombes in Chambon-sur-Lac is een kindvriendelijke familiecamping en ligt in de prachtige bergen in de Auvergne tussen het meer van Chambon en de vulkanen. Nostalgisch overnachten in een pipowagen in een natuurlijke en rustige omgeving waar kinderen naar hartenlust veilig kunnen fietsen en spelen. De kampeerplaatsen zijn groot en vlak met een geweldig uitzicht op de nabijgelegen bergen. Voor wie eens wat anders wil dan slapen in een tent of caravan kan een heuse pipowagen huren. Voor nog meer nostalgie kunt u een verblijf ‘Deuche en Sancy’ boeken. U verblijft twee nachten in een stacaravan en kunt toeren met een 2CV, het lelijke Eendje, in de omgeving. Waan u in vervlogen tijden! Het verwarmde zwembad met solarium op camping Les Bombes biedt uren speelplezier voor kinderen terwijl ouders een drankje doen in de bar. Op het grote speelterrein kan er worden gevoetbald en vanaf de camping zijn er verschillende wandel- en fietsroutes.

Kindvriendelijke camping Les Bombes in de Auvergne

Het meer van Chambon ligt op 10 minuten lopen van camping Les Bombes via de mooie route ‘Voie Verte’. In Mural vindt u een middeleeuws kasteel. De rondleiding is ook in de stijl van de Middeleeuwen. Vulcania ligt op 48 kilometer van de camping en hier ontdekt u alles over vulkanen verspreid over de hele wereld. Genoeg te zien en te beleven in de Auvergne!

We hebben een aantal opties voor Camping Les Bombes voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Bombes

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Chambon-sur-Lac

Chemin de Pétary
63790 Chambon-sur-Lac

+33 (0)4 73 88 64 03
Engels, Frans, Spaans
begin mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.