Algemene gegevens

Staanplaatsen: 71
Huuraccommodaties: 44

Camping Le Capelan

Camping Le Capelan is een groene gezinscamping in het hart van een natuurpark tussen de Gorges du Tarn en de la Jonte in de Lozère. De ideale vakantieplaats voor liefhebbers van bergsporten, wandelen en de gezonde buitenlucht in de vrije natuur. De camping beschikt over een snackbar waar u in de zomermaanden lekker frietjes en pizza’s kunt bestellen. Elke ochtend kunt u gebruikmaken van het kruidenierwinkeltje voor de hoogstnodige producten. Ook vindt u hier dagelijks vers brood, croissants en pain au chocolat. Rondom camping Le Capelan liggen 30 bergklimroutes en één keer in de week kunt u een klimroute maken onder begeleiding van een instructeur. Meer sportiviteit vindt u op het volleybalveld, de tafeltennistafels en het multisportveld. Voor kinderen is er in de zomer animatie en er is een verwarmd zwembad met peuterbad.

Vakantie in de Lozère

Om de prachtige natuur van de Gorges du Tarn te ontdekken vlakbij camping Le Capelan maakt u een afdaling in een kano. Iets minder avontuurlijk? Er zijn ook tochten per motorboot te maken. Nog meer indrukwekkende natuur vindt u in de grotten zoals de grot van Rose de Dargilan waar u immense stalactieten en stalagmieten aantreft. Ook de innerlijke mens wordt gevoed in deze regio. Er zijn talrijke restaurants te vinden in Meyrueis waar u kunt genieten van plaatselijke gerechten.

Camping Le Capelan

Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Meyrueis

48150 Meyrueis

+33 (0)4 66 45 60 50
Engels, Frans
begin mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.