Camping Johan en Caroline

Camping Johan en Caroline is een kleinschalige boerencamping gelegen op een rustige plek midden in de polders van Noord-Brabant. De kindvriendelijke camping heeft 25 ruime kampeerplaatsen die elk voorzien zijn van 6 ampère stroom. Tijdens de vakantie kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de grote speeltuin. Verder is er ook een dierenweide met konijnen, geitjes en kippen. Je kunt gebruik maken van de broodjesservice en een compleet verzorgde BQQ reserveren. Op de camping is een winkeltje waar je verse groenten, fruit en streekproducten kunt kopen.

Kamperen in Noord-Brabant

De camping ligt op het platteland, maar wel in de buurt van grote steden als Breda, Tilburg en Dordrecht. Breda ligt minder dan 20 minuutjes rijden en heeft een leuk centrum met gezellige terrasjes, veel winkels en mooie bezienswaardigheden. Daarnaast ligt de camping ook vlakbij het Nationaal Park De Biesbosch. In dit natuurgebied kun je heerlijk wandelen, fietsen, kanoën en vogels kijken.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Johan en Caroline bij:

Camping Johan en Caroline
Nederland Noord-Brabant Wagenberg

Wagenstraat 74, 4845 CX Wagenberg

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe