Meer foto's

Camping de Molenhorst – kleine camping in Drenthe

Camping de Molenhorst in Beilen is een kleine sfeervolle SVR camping in de nabijheid van de prachtige natuur van Drenthe. De camping is een prachtige uitvalsbasis voor wandel en fietstochten. Of je nu met de camper, de caravan, een tent, op de motor of te paard komt, Camping de Molenhorst heeft voor ieder wat wils. De kampeerplaatsen zijn comfortabel en ruim van opzet. De plaatsen hebben een eigen aansluiting elektra (10 ampère) en waterpunt in de buurt. Op de camping vind je een modern sanitairgebouw en kinderboerderij.

Ontdek de omgeving van Camping de Molenhorst, Beilen

SVR Camping de Molenhorst ligt naast de Molen van Makkum, op steenworp afstand van Beilen, de recreatieplas Ter Horsterzand en het Nationaal Park Dwingelerveld. Met de fiets ben je zo in meerdere Brinkdorpen zoals Westerbork, Dwingeloo en Orvelte. Naast de Brinkdorpen en het Nationaal Park Dwingelerveld, vind je in de omgeving heidevelden en vennetjes in het nabij gelegen Terhorsterzand.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping de Molenhorst bij:

Camping de Molenhorst
Nederland Drenthe Beilen

Makkum 42, 9411TK Beilen

Engels, Nederlands
april t/m september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe