Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 440

Camping Club Les Tamaris

Camping Club Les Tamaris is een gezellige familiecamping tussen zee en de bergen op de Catalaanse grond, op 2km van het strand! In 2017 kunt u onze 4 nieuwe waterglijbanen gebruiken in een waar paradijs van 500m²! U kunt heerlijk tot rust komen in de zon, maar ook onder de palmbomen of op een ligbed aan het water. Profiteer van de animatieclub gedurende het hele jaar met een kinderclub en een puberclub. Wij hebben ruime cottages van 4 à 8 personen en vele faciliteiten zoals een bar, supermarkt, kapper, fitnesszaal, wasserette, wifi (tegen betaling), fietsverhuur en verhuur van electrische steppen.

Geniet van het strand

Camping Club Les Tamaris is een gezellige familiecamping bij het stadje Le Bacarès in het departement Pyrénées-Orientales in de regio Occitanië. De camping ligt vlakbij het prachtige strand van de Middellandse zee. Je kunt er heerlijk zwemmen of verschillende watersporten beoefenen. Daarnaast kun je bij het stadje Le Bacarès genieten van gezellige straatjes en een mooi haventje.

We hebben de beste opties voor Camping Club Les Tamaris voor je op een rijtje gezet:

Camping Club Les Tamaris

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Le Barcarès

Route de Saint Laurent, 66420 Le Barcarès

02 53 81 70 00
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.