Algemene gegevens

Staanplaatsen: 1500
Huuraccommodaties: 376

Camping Ca’savio

Camping Ca’savio is een grote familiecamping aan het strand. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met waterspeeltuin en peuterbad en er zijn veel speeltoestellen en luchtkastelen, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Daarnaast vind je er ook een uitgebreid animatieprogramma met spelletjesavonden, theatervoorstellingen en sporttoernooien. Voor de volwassenen worden er verschillende sportklasjes georganiseerd. Ook vind je er verschillende sportvelden en is er een midgetgolfbaan. Er is een grote supermarkt en een restaurant, pizzeria en bar waar je lekker kunt eten en wat kunt drinken.

Geniet van het strand

Camping Ca’savio bevindt zich op slechts een paar meter van het strand, en je kunt er dan ook genieten van lange stranddagen. Je kunt er ook prachtig wandelen en fietsen door de mooie natuur. De camping ligt daarnaast vlakbij Venetië waar je kunt genieten van de stad van de liefde en gezellige kanalen en straatjes.

Controleer prijzen & beschikbaarheid van Camping Ca'savio bij onze partners:

Camping Ca’savio

Italië Noord-Italië

V. di Ca’Savio 77, 30013 Cavallino-Treporti

0039041966017
Duits, Engels, Italiaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.