Meer foto's

Camping A L’Abri De l’Océan

Camping A L’Abri De l’Océan is een aangename familiecamping met zwembad in het hart van Zuid-Bretagne. De camping biedt kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Wie geen eigen kampeermiddel heeft, kan verblijven in één van de chalets, stacaravans of bungalowtenten. Terwijl de kinderen rustig rondspetteren, kun je genieten van de zon op één van de ligstoelen rondom het zwembad. De camping beschikt over een speeltuin voor de kinderen, minigolf en een multisportterrein. In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals ponyrijden, jeu de boules wedstrijden, schattenjacht en één keer per week een gezellige avond met maaltijd en DJ. Er is een campingwinkel met lokale producten, en als je een keertje geen zin hebt om te koken, kun je terecht bij de snackbar. Hier kun je eenvoudige gerechten nuttigen en afhalen, zoals panini’s, hotdogs, pizza’s, hamburgers en friet. De camping beschikt ook over een evenementen locatie (feestzaal) met professionele keuken, geschikt voor speciale gelegenheden. De camping is het gehele jaar geopend.

Camping in Zuid-Bretagne

De camping ligt in een rustige en groene omgeving in de Finistère, Zuid-Bretagne, waar de zee en het land elkaar ontmoeten. Diverse stranden zijn slechts een paar kilometer van de camping verwijderd en de ligging is ideaal voor een bezoek aan plaatsen als Vannes, Quimperlé, Locronan, Quimper, Pointe du Raz, Auray en Pont Aven.

Overige information van deze accommodatie

Camping A L’Abri De l’Océan
Frankrijk Bretagne Finistère Quimper Baye

591 Route Madeleine, 29300 Baye

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe