Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 63
Huuraccommodaties: 12

Camping Au an der Donau

Camping Au an der Donau is een rustige, charme camping aan de Donau en maakt deel uit van een recreatiegebied. De campingplaatsen zijn vrij en ruim en bieden veel beschutting. Op de camping is een speeltuin en een jachthaven. Ook is er een natuurvijver waar je kunt zwemmen en een jachthaven. Vanaf de camping kun je mooie kano- en wandeltochten houden. Daarnaast is er een volleybalveld op het terrein. Uw hond is ook op de camping toegestaan. Er is een broodjesservice zodat je elke morgen verse broodjes kunt halen. Ook is er een snackbar waar je een snelle hap kunt halen.

De omgeving van Oberösterreich

In de omgeving van de camping is er van alles te doen. Zo kun je een aantal mooie steden bezoeken zoals Linz of Wenen. Daarnaast zijn er een aantal leuke meren in de buurt die je kunt bezoeken, zoals de Traunsee en de Attersee. Bij deze meren kun je ook mooie wandelingen maken en genieten van al het moois om je heen. Een leuk uitje met de kinderen is een bezoek aan Alpenwildpark en de Adlerwarte. Met een beetje geluk kun je hier de wilde vogels voorbij zien vliegen.

We hebben de beste opties voor ANWB - Camping Au an der Donau voor je op een rijtje gezet:

ANWB – Camping Au an der Donau

Oostenrijk Opper-Oostenrijk Bezirk Perg

Hafenstraße 1, 4332 Au an der Donau, Oostenrijk

+43 7262 530 90
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.