Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 24
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 400 m

Agricamp T’Asteria

De charme camping Agricamp T’Asteria in Montelparo is een waar paradijs onder de sterren, gelegen in de heuvels van Le Marche en T’Asteria in Italië. Op deze camping maakt u kennis met het authentieke en sfeervolle Italië en het heerlijke klimaat van Marche. Onze kleinschaligheid, de prachtige ligging, het zwembad en de familiaire sfeer maken ongetwijfeld dat u zich snel thuis bij ons thuis zult voelen. Een geweldige plek om uw vakantie door te brengen! De charme camping biedt mooie, zeer ruime kampeerplaatsen hebben een schitterend uitzicht. Een prachtig zwembad en overdekt terras met picknicktafels en WiFi-ontvangst. Voor de kinderen zijn er een speeltuin met glijbaan, schommels, grote trampoline, tafeltennistafel en  tafelvoetbal. U kunt genieten van de streekgerechten, bereid in de eigen keuken, eigen gemaakte olijfolie en vers fruit uit eigen tuin. Tenslotte is er een telescoop aanwezig om ’s nachts naar de sterrenhemel (T’Asteria) te kijken.

Vakantie in Le Marche

Agricamp T’Asteria heeft een perfecte ligging, op maar 30 minuten van de zee in zuidelijke richting en slechts 30 minuten van het Sibillini Gebergte. Le Marche is een gebied met een ongekende schoonheid. T’Asteria is de parel in Le Marche, maar Le Marche is zeker het allermooiste sieraad van Italië. De mystiek, de kleuren, de sfeer, in alles proeft u het échte Italië. Er zijn veel mogelijkheden tot een toeristische rondgang in de regio. U kunt heerlijk wandelen in de idyllische omgeving en er zijn mogelijkheden om paard te rijden op 2 km van de camping.

We hebben de beste opties voor Agricamp T'Asteria voor je op een rijtje gezet:

Agricamp T’Asteria

Italië Marche Fermo Montelparo

Contrada rongone 9, 63853 Montelparo (FM), Italië

0039 335 646 8842
Engels, Italiaans
juni - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.