Alle foto's

Camping La Roubine

Camping La Roubine is een 5-sterrencamping in Vallon Pont dÁrc, aan het begin van de Gorges de l’Ardèche, direct aan de rivier. De camping heeft een privé strand met toegang tot de rivier de Ardèche, een prachtige zwembad, spa complex en talloze voorzieningen voor sport, ontspanning en vrije tijd. De ontspannen rustgevende familiesfeer op la Roubine zorgt voor volop vakantieplezier in de Ardèche in een groene en natuurlijke omgeving. In de maanden juli en augustus is er een ruim aanbod aan animatie en activiteiten (zowel overdag als ’s avonds). Met 38 comfortabele geklimatiseerde mobilhomes en 97 ruime, afgebakende en schaduwrijke kampeerplaatsen op 7 hectaren, is het gezellige en echte campinggevoel van “vroeger” op la Roubine intact gebleven. De acacia’s zorgen voor de nodige koelte en schaduw na de momenten die u in de zon heeft doorgebracht. De vaak bloemrijke heggen bieden voldoende privacy.

Een paradijs voor alle kinderen

Op camping La Roubine zijn kinderen nummer één. De organisatie stelt alles in het werk om ze een onvergetelijke vakantie te bieden! De speeltoestellen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De kinderen kunnen overal op de camping naar hartenlust schommelen, klimmen, klauteren, wippen, glijden en springen. In de ruime waterspeeltuin van 200 m² kunnen groot en klein zich veilig amuseren. Probeer de reuzen waterpistolen, de rare dieren of sta onder de emmers die water gieten.

Ontdek de Gorges de l’Ardèche

Camping La Roubine is ideaal gelegen in Vallon Pont d’Arc aan het begin van de beroemde Gorges de l’Ardèche in de Auvergne-Rhône-Alpes. De camping is het perfecte vertrekpunt om deze prachtige streek in Zuid-Frankrijk te ontdekken. Of je nu zin hent in een culturele, een sportieve of een avontuurlijke vakantie, vanaf camping La Roubine ben je direct bij de mooiste monumenten en kan je schitterende excursies maken in een ongerepte natuur. Een verblijf op Camping La Roubine in Frankrijk is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en wijnliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Roubine
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Ardèche Vallon-Pont-d'Arc

Route de Ruoms, 07150 Vallon-Pont-d’Arc

Engels, Frans
half april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe