Recreatiecentrum Linberg Park is een kleine camping in de omgeving van Molenschot, Gilze en Rijen in Noord-Brabant gelegen op het platteland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 25

Recreatiecentrum Linberg Park

Recreatiecentrum Linberg Park is een kleine camping in de omgeving van Molenschot, Gilze en Rijen in Noord-Brabant gelegen op het platteland. Er is mogelijkheid tot het huren van caravans en kampeerplaatsen. Recreatiecentrum Linberg Park beschikt over animatie en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Noord-Brabant

Kamperen in de omgeving van Molenschot is ideaal om het gebied Gilze en Rijen in de regio Noord-Brabant in Nederland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn boswandelingen en wandelen. Een verblijf op Recreatiecentrum Linberg Park is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en zwemliefhebbers.

Recreatiecentrum Linberg Park

Nederland Noord-Brabant Gilze en Rijen Molenschot

Molenschotsebaan 21
5124 NG Molenschot

+31 (0)16 14 11 516
Duits, Engels, Nederlands
begin juni - eind oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.