Algemene gegevens

Staanplaatsen: 221
Huuraccommodaties: 31
Kampeerterrein: 8 ha

Camping Starnbosch

Camping Starnbosch in is een camping in de Dalfsen met zwembad gelegen op het platteland in de provincie Overijssel. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van blokhutten, bungalows, camperplaatsen, chalets, huurtenten, kampeerplaatsen, safaritenten, trekkershutten en vakantiehuizen voor groepen. Deze charme camping heeft plaatsen met enige schaduw, grasland, voldoende schaduw en volledige schaduw. Camping Starnbosch beschikt over animatie, speeltuin, zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Overijssel

Kamperen in de prachtige omgeving van is ideaal om het departement Dalfsen in de provincie Overijssel in Nederland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn wandelen in het bos, fietsen, wandelen. Een verblijf op Camping Starnbosch is ideaal voor camperaars, rustzoekers, vakantie met de hond.

We hebben een aantal opties voor Camping Starnbosch voor je op een rijtje gezet:

Camping Starnbosch

Nederland Overijssel Dalfsen

Sterrebosweg 4, 7722 KG Dalfsen

+31 (0)5 29 43 15 71
Engels, Nederlands
01-01-2017 t/m 31-12-2017

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.