De Annendaalse Hoeve is een natuurcamping in de omgeving van Echterbosch, in de provincie Limburg gelegen op het platteland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15
Kampeerterrein: 0,5 ha

Annendaalse Hoeve

De Annendaalse Hoeve is een natuurcamping in de omgeving van Echterbosch, in de provincie Limburg gelegen op het platteland. Er is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen. De camping heeft plaatsen met grasland, groen terrein, plaatsen met enige schaduw en zonder schaduw. De Annendaalse Hoeve beschikt over internet. Op de camping zijn honden toegestaan.

Natuurkamperen in Limburg

Kamperen in de omgeving van Echterbosch is ideaal om het gebied in Midden-Limburg in Nederland te ontdekken. Een verblijf op Annendaalse Hoeve is ideaal voor cultuurliefhebbers, een kampeervakantie bij de boer, natuurliefhebbers, wandelaars en wijnliefhebbers.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €20 per nacht
Extra persoon €4 €4 €4 per dag

Bovenstaande tarieven zijn voor: kampeerplaats voor 2 personen met auto, tent en/of caravan of camper. Komt u op de fiets met een tentje, dan is het tarief € 10,00 exclusief toeristenbelasting.

Annendaalse Hoeve

Nederland Limburg Echterbosch

Waldfeuchterbaan 107
6105 BL Echterbosch

+31 (0)475-302722
Duits, Engels, Nederlands
1 april - 1 november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.