Meer foto's

Recreatiepark En Jachthaven De Scherpenhof

Recreatiepark En Jachthaven De Scherpenhof in Terwolde is een vakantiepark in Gelderland. Er is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen en stacaravans. Recreatiepark En Jachthaven De Scherpenhof beschikt over animatie, internet en een binnenzwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Boek een heerlijke vakantie in een van onze chalets, bungalows, kampeerplaatsen of stacaravans, op recreatiepark De Scherpenhof. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam op het park die zorgt voor een divers animatieprogramma. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals knutselen voor de kleintjes, zwemvierdaagse, dropping en playback shows.

Vakantie in Gelderland

Vakantie op Recreatiepark En Jachthaven De Scherpenhof in Nederland is een leuke manier om de prachtige omgeving van Gelderland te leren kennen. Vakantiepark de Scherpenhof zorgt er voor dat zowel actievelingen als echte ontspanners kunnen genieten tijdens de vakantie. Aan de haven en recreatieplas kunnen verschillende watersportactiviteiten worden beoefend.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Recreatiepark En Jachthaven De Scherpenhof bij:

250

40

Recreatiepark En Jachthaven De Scherpenhof
Nederland Gelderland Terwolde

Bandijk 60, 7396 NC Terwolde

Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe