Algemene gegevens

Staanplaatsen: 130
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 80 m

Camping Warnsborn

Camping Warnsborn in Arnhem is een middelgrote charme camping met 133 plaatsen gelegen in de provincie Gelderland. Op de sfeervolle ANWB camping is mogelijkheid tot het huren van chalets, kampeerplaatsen en trekkershutten. De camping ligt op één van de mooiste landgoederen van de stichting “Het Geldersch Landschap”. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Het 3,5 ha. grote kampeerterrein ligt in een prachtig loofbos aan de rand van Arnhem. De oeroude beuken en eiken beschutten u goed tegen de wind. De indeling van het terrein is speels en door het mooie gras en de ligging geeft het velen een “buitenlands” gevoel. De kleine tentjes hebben een heel eigen stuk van de camping. Mensen van alle leeftijden uit de hele wereld genieten hier van de rust en natuur van “Warnsborn”. De camping is ideaal voor echtparen, koppels, alleengaanden en gezinnen met kinderen tot ongeveer 10 jaar. Om heerlijk rustig toeristisch te kamperen, de omgeving te ontdekken, te fietsen/wandelen, daguitstapjes te maken

Kamperen in Gelderland

Goede busverbinding naar Arnhem centrum (4km). In een straal van 3 kilometer rondom de charme Camping Warnsborn gelegen: Burgers Zoo, Nederlands Openluchtmuseum, ingang Nationaal Park de Hoge Veluwe, Sonsbeekpark met het Watermuseum. Direct vanaf de sfeervolle camping vindt u vele knooppunt fietsroutes en wandelroutes. In het prachtige heuvelachtige bosgebied van meer dan 700 ha kunt u heerlijk fietsen of wandelen. De stad en de vele voorzieningen nodigen u uit om er eens lekker op uit te gaan.

We hebben een aantal opties voor Camping Warnsborn voor je op een rijtje gezet:

Camping Warnsborn

Nederland Gelderland Arnhem

Bakenbergseweg 257, 6816 PB Arnhem

+31 (0)26 44 234 69
Duits, Engels, Nederlands
Begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.