Algemene gegevens

Staanplaatsen: 97
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 6 ha

Camping De Ruimte

Camping De Ruimte in Dronten is een camping met zwembad vlakbij de Veluwe randmeren, midden in het bos in de provincie Flevoland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van bungalowtenten, camperplaatsen en kampeerplaatsen. De prachtige natuurcamping  is 6 hectare groot en telt 110 ruime kampeerplekken met enige schaduw en volledige schaduw. Camping De Ruimte beschikt over animatie voor kinderen, speeltuin en een zwembad. De camping is rolstoelvriendelijk. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Flevoland

Kamperen in de prachtige omgeving van Dronten is ideaal om de provindie Flevoland in Nederland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn wandelen in het bos en fietsen. Een verblijf op Camping De Ruimte is ideaal voor camperaars, een fietsvakantie, ouders met tieners, rustzoekers, vakantie met de hond, wandelvakantie en zwemliefhebbers.

We hebben een aantal opties voor Camping De Ruimte voor je op een rijtje gezet:

Camping De Ruimte

Nederland Flevoland Dronten

Stobbenweg 23, 8251PX Dronten

+31 (0)321-316442
Duits, Engels, Nederlands
01-04-2017 t/m 30-09-2017

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.