Camping ’t Vlintenholt

Kamperen in Drenthe? Daarvoor bent u op de natuurcamping ’t Vlintenholt in Drenthe aan het goede adres. Op de groene camping kampeert u op ruime kampeerplaatsen, verscholen in het groen van de Drentse bossen. De ligging van Camping ’t Vlintenholt is schitterend en de faciliteiten zijn uitstekend. De omgeving van de camping biedt veel leuke speelfaciliteiten voor kinderen. De natuur maakt daarnaast onder andere wandelen en fietsen mogelijk, maar ook zorgt de natuur voor de nodige rust en ontspanning. Op het noordelijke gelegen gedeelte zijn honden toegestaan, op het zuidelijk gedeelte niet. Er is een apart gelegen veldje voor huifkarren met een ponyweide.

Omgeving en activiteiten

In de bosrijke omgeving van de camping zijn volop fiets- en wandelroutes. Vlakbij bevindt zich De Poolshoogte, een uitkijktoren met fenomenale panorama’s van een groot deel van Drenthe. In Borger vindt u het Hunebed Informatiecentrum met het grootste hunebed van Nederland en ook het Boomkroonpad. Wilt u uw kinderen trakteren op een leuk dagje uit? Neem ze dan mee naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen op ongeveer een kwartiertje rijden van de camping.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping ’t Vlintenholt voor je op een rijtje gezet:

Camping ’t Vlintenholt
Nederland Drenthe Odoorn

Borgerderweg 17 7873 TC Odoorn

+31 (0)6 10044929
Duits, Engels, Nederlands
Pasen - herfstvakantie

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.