Meer foto's

Camping Midden Drenthe

Camping Midden Drenthe in Westerbork is een rustige camping gelegen aan het Oranjekanaal Noordzijde in het hart van Drenthe. Op de kleine camping Drenthe is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen, stacaravans en trekkershutten. Camping Midden Drenthe beschikt over campingwinkel en internettoegang. Op de kleinschalige camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Een verblijf op Camping Midden Drenthe is ideaal voor kampeerders die houden van fietsen en wandelen en genieten van de rust die Drenthe te bieden heeft.

Vakantie in Drenthe

Een kampeervakantie op Camping Midden Drenthe is ideaal om deze mooie provincie in Nederland te ontdekken. In Drenthe vind je volop bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten en vooral mooie natuur. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn fietsen, wandelen, golfen, mountainbiken, paardrijden en historische stadjes bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Midden Drenthe bij:

Camping Midden Drenthe
Nederland Drenthe Westerbork

Elperweg 5, 9433 TJ Westerbork

Engels, Nederlands
maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe