Camping Midden Drenthe in Westerbork is een rustige camping gelegen aan het Oranjekanaal Noordzijde in het hart van Drenthe.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 3

Camping Midden Drenthe

Camping Midden Drenthe in Westerbork is een rustige camping gelegen aan het Oranjekanaal Noordzijde in het hart van Drenthe. Op de kleine camping Drenthe is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen, stacaravans en trekkershutten. Camping Midden Drenthe beschikt over campingwinkel en internettoegang. Op de kleinschalige camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Een verblijf op Camping Midden Drenthe is ideaal voor kampeerders die houden van fietsen en wandelen en genieten van de rust die Drenthe te bieden heeft.

Vakantie in Drenthe

Een kampeervakantie op Camping Midden Drenthe is ideaal om deze mooie provincie in Nederland te ontdekken. In Drenthe vind je volop bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten en vooral mooie natuur. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn fietsen, wandelen, golfen, mountainbiken, paardrijden en historische stadjes bezoeken.

We hebben een aantal opties voor Camping Midden Drenthe voor je op een rijtje gezet:

Camping Midden Drenthe

Nederland Drenthe Westerbork

Elperweg 5, 9433 TJ Westerbork

+31593370022
Engels, Nederlands
maart - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.