Algemene gegevens

Staanplaatsen: 500
Huuraccommodaties: 76

Camping Village Poljana

Camping Village Poljana in Mali Lošinj is een camping in Primorje-Gorski Kotar gelegen aan zee op het eiland Lošinj, gelegen in de Adriatische Zee. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen en mobile homes. De camping heeft plaatsen met schaduw. De camping biedt een scala aan faciliteiten: restaurant, café-bar, supermarkt met visboer, kinderspeeltuin, animatie en mogelijkheid tot het huren van een boei. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Er is een haven met kade voor het afmeren van boten aan de ene kant en een prachtige natuurlijke baai aan de andere kant waar u een duik kunt nemen in het kristalheldere water.

Vakantie in Primorje-Gorski Kotar

Camping Village Poljana ligt op enkele kilometers afstand van Lussinpiccolo (Mali Losinj) op het eiland Lussino, tegenover het eiland Krk in de golf van Quarnaro in Kroatië. De camping is gelegen op het smalste deel van het eiland, middenin de ongerepte natuurlijke omgeving met aan beide kanten zee. Camping Village Poljana is de ideale plek voor een ontspannen vakantie in de natuur. In Mali Losinj, het belangrijkste toeristische centrum van het eiland Lussino, vindt u tal van winkels en restaurants en karakteristieke huizen met pastelkleurige gevels. In de regio Primorje-Gorski Kotar kunt u duiken, fietsen en mountainbiken. Een verblijf op Camping Village Poljana is ideaal voor avonturiers, smulpapen, sportieve vakantie, strandvakantie en vakantie met de hond.

Camping Village Poljana

Kroatië Primorje-Gorski Kotar Mali Lošinj

Privlaka bb, 51550 Mali Lošinj

00385 51 231726
Duits, Engels, Kroatisch

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.