Camping Stella Maris in Umag is een grote 4-sterrencamping in Kroatië aan de kust van Istriië direct aan zee.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 475

Camping Stella Maris

Camping Stella Maris in Umag is een grote 4-sterrencamping in Kroatië aan de kust van Istriië direct aan zee. De camping biedt veel voorzieningen, zoals een tenniscomplex, winkels, restaurants, zwembad en een zwem lagune met zoutwater. Ook vind je op Camping Stella Maris een wisselkantoor, diverse sportfaciliteiten (volleybal, duiken, windsurfen, fietsverhuur, tafeltennis, beachvolleybal, kayakken, waterfietsen) en zelfs een medisch centrum. De camping zelf ligt onder een eeuwenoud pijnbomenbos. Op een open plek is er een speelveld. Er wordt veel aandacht besteed aan vermaak en animatie voor kinderen. Er zijn verschillende clubs voor verschillende leeftijden. Het is een ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een actieve vakantie.

Ontdek Istrië

Camping Stella Maris ligt dicht bij het pittoreske stadje Umag, op het noordelijkste puntje van Istrië. Ook de omliggende dorpjes zijn de moeite van het bezoeken waard. De vele restaurantjes die je hier zult vinden, bieden veel mediterrane specialiteiten en folkloristische evenementen. Een leuke dagtocht is een bezoek aan Venetië aan de overkant van de Adriatische Zee, waar je met een snelle vleugelboot naar toe kunt!

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Stella Maris bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €11,70 €11,70 €25,30 per dag

Camping Stella Maris

Kroatië Istrië Umag

Jadranska 66
52470 Umag

+385 52 710 900
Engels, Kroatisch

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.