Algemene gegevens

Staanplaatsen: 2206
Huuraccommodaties: 363

Camping Lanterna

Camping Lanterna is een in de omgeving van Tar, in Istrië gelegen aan zee. Er is mogelijkheid tot het huren van bungalows, bungalowtenten, kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans. De camping heeft plaatsen met grasland en groen terrein.  U voelt zich op camping Lanterna in Kroatië al snel één met de natuur. De meeste kampeerplekken zijn niet afgebakend door hagen, waardoor u veel overzicht heeft over het terrein. U kunt op deze camping in Kroatië ook in een uiterst luxe en comfortabele SunLodge mobile home verblijven! Camping Lanterna beschikt over animatie, internet, wellness voorzieningen, een zwembad en een zwemvijver. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Istrië

Camping Lanterna is schitterend gelegen aan een kiezel- en rotsstrand, in de buurt van de eeuwenoude stad Porec. Kamperen in de omgeving van Tar is ideaal om het gebied in de regio Istrië in Kroatië te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn duiken, fietsen, kajakken, kanoën en naar het strand gaan. Een verblijf op Camping Lanterna is ideaal voor avonturiers, camperaars, strandgangers en zwemliefhebbers.

Boek Camping Lanterna bij een van onze partners:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €9,70 €17,00 €21,10 per dag
Hond €4,30 €6,30 €7 per dag
Marine Premium €53 €53 €306 per dag
Garden Premium €57 €57 €327 per dag
Mobile home Superior €48 €48 €246 per dag

Camping Lanterna

Kroatië Istrië Tar

Lanterna 1
52465 Tar

+38 (0)5 52 46 50 10
Engels, Kroatisch
Hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.