Camping Arena Stoja is een 3-sterrencamping in de omgeving van Pula, in Istrië direct aan zee. Er is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 699
Huuraccommodaties: 128

Camping Arena Stoja

Camping Arena Stoja is een 3-sterrencamping in de omgeving van Pula, in Istrië direct aan zee. Er is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen. De camping heeft plaatsen met fraai uitzicht, plaatsen met enige schaduw en zonder schaduw. Arena Stoja beschikt over animatie. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Camping Arena Stoja is een geweldige plek voor een relaxte kampeervakantie, om de unieke vakantieregio Istrië in Kroatië te ontdekken. Het is een mooie en rustige familiecamping aan zee, op maar drie kilometer afstand van de historische stad Pula op de zuidelijke punt van Istrië. Dankzij de natuurlijke schoonheid en rust is het een idyllische plek, gelegen te midden van pijnbroombossen en weelderige mediterrane beplanting. Op camping Stoja is het heerlijk genieten in de schaduw, terwijl je op zee uitkijkt. De kiezelstrandjes lopen geleidelijk af in zee en zijn hierdoor ook zeer geschikt voor kleine kinderen. Het water is hier helder en schoon. Er zijn op camping Stoja diverse sportmogelijkheden waaronder tennis, basketbal, minigolf en surfen.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Arena Stoja bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €9,80 €9,80 €17,50 per dag
Lot A 90-120 m² €12 €12 €19 per dag
Lot A 90-120 m² Sea zone €14 €14,3 €23 per dag
Lot B 70-90 m² €9 €9,8 €17 per dag
Mobilhome €40 €40 €130 per dag
Mohile home Sea zone €48 €48 €144 per dag

Camping Arena Stoja

Kroatië Istrië Pula

Splitska 1
52 100 Pula

+385 52 387 144
Duits, Engels

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.