Naturist Camping Solaris op het schiereiland Lanterna, dicht bij Poreč is een naturistencamping in Istrië met zwembad in Kroatië schitterend gelegen aan zee.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 1062
Huuraccommodaties: 320
Kampeerterrein: 49 ha

Naturist Camping Solaris

Naturist Camping Solaris op het schiereiland Lanterna, dicht bij Poreč is een naturistencamping in Istrië met zwembad in Kroatië schitterend gelegen aan zee. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen en kampeerplaatsen. Naast de ruime standplaatsen bij de zee en in de schaduw van een steeneikenbos, biedt dit resort ook kamers en appartementen. De camping heeft plaatsen met enige schaduw, grasland, harde ondergrond, volledige schaduw en zonder schaduw. Naturist Camping Solaris beschikt over animatie, een campingwinkel, dansfeesten, speeltuin, tennisbaan en elegant zwembad. Animatie voor de kinderen van mei tot september. Voor allen die zo min mogelijk tijd aan het plannen van maaltijden willen besteden, biedt het buffetrestaurant Solaris een ontbijt en diner aan.

Vakantie in Istrië op Naturist Camping Solaris

In de regio Istrië kunt u fietsen en heerlijk naar het strand. Een verblijf op Naturist Camping Solaris is ideaal voor avonturiers, ouders met tieners, smulpapen, strandvakantie, vakantie aan het water, vakantie met de hond en zwemliefhebbers. Geniet van de 2500 m lange kustlijn met schitterende zand- en kiezelstranden (Blauwe Vlag).

Boek Naturist Camping Solaris bij een van onze partners:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €9 €9 €17,50 per dag
Comfortplaats €11 €11,5 €20 per dag
Comfortplaats aan zee €12 €12,6 €24 per dag
Extra persoon €5 €6,20 €8,90 per dag
Kind 4-9 jaar €0,00 €6,20 €6,50 per dag
Huisdier €4,30 €6 €6,60 per dag

Naturist Camping Solaris

Kroatië Istrië Poreč

Solaris 1
52465 Tar/Vabriga

+38 55 24 65 010
Duits, Engels, Kroatisch
april - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.