Camping Arena Stupice in Medulin ligt 12 kilometer ten zuiden van Pula in de richting van Premantura, gelegen in een dicht dennenbos op de punt van kaap Kamenjak, een beschermd natuurpark en tevens het zuidelijkste deel van Istrië.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 1192
Huuraccommodaties: 110

Camping Arena Stupice

Camping Arena Stupice in Medulin ligt 12 kilometer ten zuiden van Pula in de richting van Premantura, gelegen in een dicht dennenbos op de punt van kaap Kamenjak, een beschermd natuurpark en tevens het zuidelijkste deel van Istrië. Het kampeerterrein ligt echt pal aan de Adriatische Zee! Het kleine, zonnige schiereiland Istrië in Kroatië is favoriet bij gasten met eigen campers. De camping heeft een rots- en grindstrand dat uitzicht biedt op een groot aantal kleine eilanden. Camping Arena Stupice beschikt over een restaurant en een bar aan zee, een supermarkt, souvenirwinkel, krantenkiosk, Wi-Fi, speciale toiletfaciliteiten voor gehandicapten en een kinderspeelplaats. De sportliefhebbers kunnen kiezen uit een groot aantal sporten waaronder minivoetbal, tennis, volleybal en minigolf. Camping Arena Stupice heeft ook een sportcentrum met mogelijkheden voor windsurflessen, verhuur van kleine boten, fietsen en waterfietsen.

Boek Camping Arena Stupice bij een van onze partners:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €23,70 €20,90 €30,40 per dag
Stacaravan €196 €40 €129 per dag
Mobilhome Sea zone €196 €214 €214 per dag

Camping Arena Stupice

Kroatië Istrië Medulin

Selo 250
52203 Medulin

+385 52 575 111
Duits, Engels

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.