Algemene gegevens

Staanplaatsen: 353
Huuraccommodaties: 72

Camping Arena Indije

Camping Arena Indije in Banjole is een fraai gelegen camping in Istrië aan een mooi strand van de Adriatische zee aan de kust van Kroatië. De camping ligt in een omgeving met mooie stranden en baaien. De kampeerplaatsen liggen deels onder de naaldbomen en deels op een open veld met terrassen en muurtjes. Er zijn kampeerplaatsen met weinig schaduw en veel schaduw. Op de camping vindt u diverse barbecueplaatsen en is er een duikschool. Er is een twee kilometer lang strand dat via trappen te bereiken is. Een deel van het strand is verboden voor honden. Camping Arena Indije heeft een restaurant, een bar en een grill. De camping verhuurt boten en duikuitrustingen. Voor kinderen is er een speeltuin. Camping Arena Indije is de ideale camping voor natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen en actievelingen.

Kamperen bij Banjole en Pula op camping Arena Indije

Camping Arena Indije ligt vlakbij het pittoreske vissersplaatsje Banjole op de zuidelijke punt van het schiereiland Istrië, bij Pula. De omgeving van Camping Arena Indije is werkelijk prachtig. U kunt prachtige wandelingen maken langs de kust en door de bossen. Rondom deze rustige camping in Kroatië vindt u vele kiezel- en rotsstrandjes die geleidelijk in zee aflopen en daardoor zeer geschikt zijn voor kinderen. U kunt hier snorkelen, duiken en andere watersporten beoefenen. Er is een aanlegsteiger aanwezig zodat u uw eigen boot mee kunt nemen. De afstand van de camping tot het dorpje Banjole is nog geen kilometer. In Banjole bevinden zich een aantal leuke bezienswaardigheden en een aantal goede restaurants. De stad Pula ligt op 5 kilometer. Hier vindt u een prachtig amfitheater. Het is één van de best bewaarde amfitheaters ter wereld. In de ondergrondse ruimtes van het amfitheater bevindt zich nu een museum over het maken van olijfolie. Het amfitheater wordt nog steeds gebruikt voor concerten en opera’s. In Pula liggen meer monumenten, zoals de Tempel van Augustus, de triomfboog van Sergii en de Tweelingpoort. ’s Zomers vinden er in Pula veel muziekfestivals plaats. En in de zomer zijn er dagelijkse lichtshows, die een ware blikvanger zijn in Pula. Het is een bruisende stad die gemakkelijk en snel bereikbaar is vanaf Camping Arena Indije.

Boek Camping Arena Indije bij een van onze partners:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €10,50 €17 €24,90 per nacht
Extra persoon €4,70 €5,90 €8 per nacht
Mobile home €38 €38 €118 per nacht
Mobile home zeezicht €42 €42 €124 per nacht

Camping Arena Indije

Kroatië Istrië Medulin Banjole

Indije 96
52203 Banjole

+385 52 573 066
Duits, Engels, Kroatisch
midden april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.