Camping Park Soline

Camping Park Soline in Biograd na Moru is een zeer grote camping in Dalmatië prachtig gelegen in de schaduw van een dichtbegroeid pijnboom- en eikenbos direct aan de Kroatische kust. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met afgebakende plaatsen, zonder schaduw, harde ondergrond, voldoende schaduw en volledige schaduw. Camping Park Soline beschikt over tennisbaan, snackbar, bar, animatieteam, speeltuin en pizzeria. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Vakantie in Dalmatië op Camping Park Soline

In de regio Dalmatië kunt u fietsen, kajakken, kanoën, naar het strand en wandelen. Een verblijf op Camping Park Soline is ideaal voor avonturiers, ouders met tieners, smulpapen, strandvakantie, vakantie aan het water. De stad Biograd na Moru ligt op loopafstand van de camping. De jacht- en vissershaven van Biograd na Moru is erg mooi.

Overige information van deze accommodatie

Camping Park Soline
Kroatië Split-Dalmatië Biograd na Moru

Put Kumenta 16, 23210 Biograd na Moru

Duits, Engels, Kroatisch
1 maart t/m 30 november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe