Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 297
Huuraccommodaties: 60
Kampeerterrein: 6 ha

Camping Terra Verdon

Camping Terra Verdon in Castellane is een middelgrote camping met zwembad gelegen in de bergen in het departement Alpes-de-Haute-Provence. Op de natuurcamping in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur is mogelijkheid tot het huren van bungalowtenten, chalets, kampeerplaatsen, lodge-tenten, safaritenten en stacaravans. Camping Terra Verdon beschikt over animatie, campingwinkel, internettoegang, rolstoelvriendelijk, speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Camping Terra Verdon is ideaal voor gezin met jonge kinderen, kindvriendelijke vakantie, vriendenvakantie en de zomervakantie.

Kamperen in Alpes-de-Haute-Provence

Een kampeervakantie op Camping Terra Verdon is ideaal om de streek Alpes-de-Haute-Provence in Frankrijk te ontdekken. In de Alpes-de-Haute-Provence vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn golfen, kanoën, paardrijden en wandelen.

Camping Terra Verdon

Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Castellane

Route Napoléon, 04120 Castellane

0033 (0)4 92 83 66 67
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.