Algemene gegevens

Staanplaatsen: 27
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 350 m

Camping Pech Ibert

Camping Pech Ibert is een kleine camping in de omgeving van Béduer, Lot in Midi-Pyrénées. Er is mogelijkheid tot het huren van chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen, stacaravans en pipowagens. De camping heeft plaatsen met fraai uitzicht, groen terrein, harde bodem, plaatsen met enige schaduw en met veel schaduw. Camping Pech Ibert beschikt over animatie, internet en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in in de Lot

Kamperen in de omgeving van Béduer is ideaal om het gebied Lot in de regio Midi-Pyrénées in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, fietsen, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Een verblijf op Camping Pech Ibert is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

We hebben een aantal opties voor Camping Pech Ibert voor je op een rijtje gezet:

Camping Pech Ibert

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Béduer

Mas de Vergnes, Beduer

+33 (0)5 65 40 05 85
Engels, Frans, Spaans
half maart - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.