Algemene gegevens

Staanplaatsen: 37
Huuraccommodaties: 37

Camping La Sole

Camping La Sole is een kindercamping in de omgeving van Puybrun aan een rivier in het departement Lot in de regio Midi-Pyrénées. Er is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met grasland, groen terrein, harde bodem, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw en plaatsen zonder schaduw. Camping La Sole beschikt over animatie, internet en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Lot aan een rivier

Kamperen in de omgeving van Puybrun is ideaal om het gebied de Lot in de regio Midi-Pyrénées in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, fietsen, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken en wandelen. Een verblijf op Camping La Sole is ideaal voor cultuurliefhebbers.

We hebben een aantal opties voor Camping La Sole voor je op een rijtje gezet:

Camping La Sole

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Puybrun

46130 Puybrun

+33 (0)5 65 38 52 37
Engels, Frans
begin april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.